Presentació

Tenim el plaer de presentar-vos la Biblioteca Clandestina Catalana, una col·lecció de llibres formada exclusivament per reedicions de llibres molt rars editats o relacionats amb Catalunya.

Editem llibres de quatre temàtiques principals que anem intercalant sense cap ordre lògic; simplement a mesura que els anem preparant els anem publicant. 

Aquestes quatre grans temàtiques són: la política, l’erotisme, l’escatologia i l’anticlericalisme, tot i que no tanquem les portes a llibres relacionats a d'altres, si en un futur així ho creiem convenient.

Alguns exemplars poden semblar mal escanejats o amb problemes d’edició, però cal pensar que els fem partint de llibres i opuscles sovint en molt mal estat de conservació i que són tresors que han sobreviscut censures i prohibicions i dels quals potser avui en dia només queda un exemplar.

Per tant agafem llibres de paper de mala qualitat i sovint malmesos i els reeditem com es mereixen, en paper gruixut, tapa dura,  sobrecoberta i les pàgines de color negre per tal de ressaltar-ne més el text original.

La nostra filosofia principal és donar a conèixer i posar a l’abast de tothom obres desconegudes o introbables, sovint només presents en biblioteques privades, per tal que així tornin a estar sempre disponibles.

És per aquest motiu que hem cregut oportú fer la col·lecció amb impressió sota demanda. D’aquesta manera, llibres impossibles d’aconseguir o trobar estaran disponibles en tot moment i no quedaran mai descatalogats.

Us animem a visitar sovint aquest blog, ja que és on anirem publicant les novetats i els enllaços per comprar-les. També ens podeu seguir a la xarxa social Instagram (instagram.com/bibliotecaclandestina). 
 
Així mateix animem qualsevol persona que tingui exemplars de llibres molt rars que ens trobarà a la seva disposició sempre que vulgui compartir-los i publicar-los dins la Biblioteca Clandestina Catalana
Comentaris